Omgang met Coronavirus

Leren blijft belangrijk, ook in deze tijden. We informeren graag over hoe wij de effecten van het Coronavirus aanpakken, om jou zo goed mogelijk te blijven bedienen.

We hebben er nadrukkelijk niet voor gekozen om online groepstrainingen aan te bieden. Niemand wordt er blij van om 8 uur achter een webcam te zitten. Vanwege het kleine en besloten karakter van onze trainingen gaan deze bij Recruiter University inmiddels gewoon door. De groepsgrootte bij onze trainingen varieert tussen de 6 en 10 deelnemers en de door ons geselecteerde trainingslocaties zijn open (met de nodige aanpassingen).

Wel houden we de adviezen van het RIVM in de gaten, zodat we ons beleid snel kunnen aanpassen als dat nodig is. Ook zijn we extra scherp op hygiëne en zoals altijd verwachten we van jou dat je thuis blijft als je griep- of verkoudheidsklachten krijgt.

Hieronder lees je welke extra maatregelen we nemen om het risico op besmetting met het coronavirus te minimaliseren.

Wat wij zelf doen

Behalve de adviezen van het RIVM nemen wij aanvullende maatregelen zoals een extra grote trainingsruimte en een ruime inrichting van de trainingsruimte zelf, opdat de afstand tussen cursisten zo groot mogelijk te maken. Onze trainers geven geen handen meer. Je eigen lunch meenemen mag ook maar hoeft niet.

Training = vergadering op kantoor

Er heerst soms wat onduidelijkheid over het bijeenkomen van mensen in een besloten omgeving zoals vergaderingen, trainingen en congressen. De Rijksoverheid communiceert dat voor evenementen met een vergunnings- of meldplicht geldt dat zij tot 1 september 2020 zijn verboden. Alle niet vergunningplichtige bijeenkomsten, dus ook onze trainingen, kunnen gewoon doorgaan.

Ik wil (juist nu) een training volgen. Kan dat?

Dat kan. De zomerperiode biedt mooie kansen om aan onderwerpen te werken waarvoor je anders weinig tijd hebt. Als jij nu een training boekt komen we persoonlijk bij je langs of organiseren we in overleg met jou meerdere online sessies als je wil. Je betaalt dan alleen de reguliere prijs per deelnemer. Je mag natuurlijk ook één van de vele groepstrainingen die gepland staan met korting boeken.

Heb je interesse? Bel ons gerust. Meer informatie over dit speciale aanbod lees je hier.

Effecten van het Coronavirus

Annuleringen hebben we niet ontvangen en het beleid hiervoor is ongewijzigd. We ontvangen dagelijks weer nieuwe inschrijvingen een aanvragen voor onze trainingen. Zoals vermeld zijn de groepen bij ons klein – dat is bij sommige opleiders echt anders – dus aarzel niet als je een training wil volgen om te voorkomen dat jouw voorkeursdatum dadelijk vol zit.

Heb je aanvullende vragen? Bel of mail dan even, we geven je graag antwoord.

Trainingsruimte in Den Haag nieuwe stijl
Trainingsruimte in Amersfoort