Omgang met Coronavirus

Bijgewerkt op woensdag 4 november 2020 om 12:00 uur

online training sessieLeren blijft belangrijk, ook in deze tijden. We informeren graag hoe wij de effecten van het Coronavirus aanpakken, om jou zo goed mogelijk te blijven bedienen.

Als een groepstraining veilig en verantwoord door kan gaan, gaat deze door. Vanwege het kleine en besloten karakter van onze trainingen gaan deze bij Recruiter University ook gewoon door. De groepsgrootte bij onze trainingen varieert tussen de 4 en 10 deelnemers en de door ons geselecteerde trainingslocaties zijn open (met de nodige aanpassingen).

We hebben er niet voor gekozen om groepstrainingen naar online te verplaatsen. Niemand wordt er blij van om 6 uur achter een webcam te zitten. Wel houden we de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid in de gaten, zodat we ons beleid snel kunnen aanpassen als dat nodig is. Ook zijn we extra scherp op hygiëne en zoals altijd verwachten we van jou dat je thuis blijft als je griep- of verkoudheidsklachten krijgt.

Hieronder lees je welke extra maatregelen we nemen om het risico op besmetting met het coronavirus te minimaliseren.

Wat wij zelf doen

Behalve de adviezen van het RIVM nemen wij aanvullende maatregelen zoals een extra grote trainingsruimte en een ruime inrichting van de trainingsruimte zelf, opdat de afstand tussen cursisten zo groot mogelijk te maken. Onze trainers geven geen handen meer. Je eigen lunch meenemen mag, maar hoeft niet.

Trainingen en regels voor binnen (vanaf 3-11-2020)

Per 3 november 2020 zijn er veel dingen die niet meer kunnen of mogen. Vooral thuis en bij privéaangelegenheden. Maar veel dingen kunnen nog wel. Het openbaar vervoer, contactberoepen, de gyms, hotels en de winkels blijven open. Ook onderwijsinstellingen, trainingsinstellingen en kinderopvang blijven volledig open.

Er heerst soms wat onduidelijkheid over het bijeenkomen van mensen in een besloten omgeving zoals vergaderingen, trainingen en congressen. Als aan de (1,5 meter) protocollen voldaan wordt, kunnen deze doorgaan.

Effecten van het Coronavirus

We ontvangen dagelijks nieuwe inschrijvingen en aanvragen voor onze trainingen. Annuleringen hebben we niet ontvangen en het beleid hiervoor is ongewijzigd. Om de financiĂ«le gezondheid van de totale keten te borgen is kosteloos annuleren of verplaatsen ook niet mogelijk. Zoals vermeld zijn de groepen bij ons klein – dat is bij sommige opleiders echt anders – dus aarzel niet als je een training wil volgen om te voorkomen dat jouw voorkeursdatum dadelijk vol zit.

Heb je aanvullende vragen? Bel of mail dan even, we geven je graag antwoord.

Trainingsruimte in Den Haag nieuwe stijl
Trainingsruimte in Amersfoort