Omgang met Coronavirus

Bijgewerkt op dinsdag 23 maart 2021

online training sessieLeren blijft belangrijk, ook in deze tijden. We informeren graag hoe wij de effecten van het Coronavirus aanpakken, om jou zo goed mogelijk te blijven bedienen.

De groepsgrootte bij onze trainingen varieert tussen de 4 en 10 deelnemers en de door ons geselecteerde trainingslocaties zijn open. Omdat een groepstraining veilig en verantwoord door kan gaan, gaan deze ook gewoon door (met de nodige aanpassingen).

Wel houden we de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid in de gaten, zodat we ons beleid snel kunnen aanpassen als dat nodig is. Ook zijn we extra scherp op hygiëne en zoals altijd verwachten we van jou dat je thuis blijft als je griep- of verkoudheidsklachten krijgt.

Hieronder lees je welke extra maatregelen we nemen om het risico op besmetting met het coronavirus te minimaliseren.

Wat wij zelf doen

Behalve de adviezen van het RIVM nemen wij aanvullende maatregelen zoals een extra grote trainingsruimte en een ruime inrichting van de trainingsruimte zelf, om de afstand tussen cursisten zo groot mogelijk te maken (we voldoen ruim aan de 1,5-meter-protocollen). Onze trainers geven geen handen meer. Je eigen lunch meenemen mag, maar hoeft niet.

Effecten van het Coronavirus

We ontvangen dagelijks nieuwe inschrijvingen en aanvragen voor onze trainingen. Annuleringen hebben we niet ontvangen en het beleid hiervoor is ongewijzigd. Om de financiële gezondheid van de totale keten te borgen is kosteloos annuleren of verplaatsen ook niet mogelijk. Zoals vermeld zijn de groepen bij ons klein – dat is bij sommige opleiders echt anders – dus aarzel niet als je een training wil volgen om te voorkomen dat jouw voorkeursdatum dadelijk vol zit.

Heb je aanvullende vragen? Bel of mail dan even, we geven je graag antwoord.

Trainingsruimte in Den Haag nieuwe stijl
Trainingsruimte in Amersfoort