Omgang met Coronavirus

Bijgewerkt op zondag 19 december 2021

online training sessieLeren blijft belangrijk, ook in deze tijden. We informeren graag hoe wij de effecten van het Coronavirus aanpakken, om jou zo goed mogelijk te blijven bedienen.

De groepsgrootte bij onze trainingen varieert tussen de 4 en 10 deelnemers en de door ons geselecteerde trainingslocaties zijn open. Omdat een groepstraining veilig en verantwoord door kan gaan, gaan deze gewoon door (met de nodige aanpassingen). Je hoeft geen coronabewijs te tonen.

Hieronder lees je welke extra maatregelen we nemen om het risico op besmetting met het coronavirus te minimaliseren.

Wat wij zelf doen

We houden we de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid in de gaten, zodat we ons beleid snel kunnen aanpassen als dat nodig is. Ook zijn we extra scherp op hygiëne en de trainers doen sneltesten. Onze trainers geven voorlopig geen handen meer.

Dit kan je zelf doen

Zoals altijd verwachten we van jou dat je thuis blijft als je griep- of verkoudheidsklachten krijgt. Veiligheid boven alles. Bij twijfel blijf je thuis. Laat het ons zo snel mogelijk weten.

Hoe meer testen, hoe beter. Doe dat het liefst thuis voor aanvang van je training. Mocht je uitslag positief zijn, mag je helaas niet op locatie komen om de training te volgen.

Effecten van het Coronavirus

We ontvangen dagelijks nieuwe inschrijvingen en aanvragen voor onze trainingen. Om de financiële gezondheid van de totale keten te borgen is kosteloos annuleren of verplaatsen niet mogelijk. Maar we zullen ons best doen om een passende oplossing te bieden. De groepen zijn bij ons klein – dat is bij sommige opleiders echt anders – dus aarzel niet als je een training wil volgen om te voorkomen dat jouw voorkeursdatum dadelijk vol zit.

Heb je aanvullende vragen? Bel of mail dan even, we geven je graag antwoord.

Trainingsruimte in Den Haag nieuwe stijl
Trainingsruimte in Amersfoort