Omgang met Coronavirus

Leren blijft belangrijk, ook in deze tijden. We informeren graag over hoe wij de effecten van het Coronavirus aanpakken, om jou zo goed mogelijk te blijven bedienen.

Vanwege het kleine en besloten karakter van onze trainingen gaan deze bij Recruiter University inmiddels gewoon door. De groepsgrootte bij onze trainingen varieert tussen de 6 en 10 deelnemers en de door ons geselecteerde trainingslocaties zijn open (met de nodige aanpassingen).

We hebben er niet voor gekozen om online groepstrainingen aan te bieden. Niemand wordt er blij van om 8 uur achter een webcam te zitten. Wel houden we de adviezen van het RIVM in de gaten, zodat we ons beleid snel kunnen aanpassen als dat nodig is. Ook zijn we extra scherp op hygiëne en zoals altijd verwachten we van jou dat je thuis blijft als je griep- of verkoudheidsklachten krijgt.

Hieronder lees je welke extra maatregelen we nemen om het risico op besmetting met het coronavirus te minimaliseren.

Wat wij zelf doen

Behalve de adviezen van het RIVM nemen wij aanvullende maatregelen zoals een extra grote trainingsruimte en een ruime inrichting van de trainingsruimte zelf, opdat de afstand tussen cursisten zo groot mogelijk te maken. Onze trainers geven geen handen meer. Je eigen lunch meenemen mag ook maar hoeft niet.

Training op kantoor

Er heerst soms wat onduidelijkheid over het bijeenkomen van mensen in een besloten omgeving zoals vergaderingen, trainingen en congressen. Alle niet vergunningplichtige bijeenkomsten, dus ook onze trainingen, kunnen gewoon doorgaan. Ook communiceert de Rijksoverheid  dat het verbod voor evenementen met een vergunnings- of meldplicht is opgeheven per 1 juli.

Effecten van het Coronavirus

Annuleringen hebben we niet ontvangen en het beleid hiervoor is ongewijzigd. We ontvangen dagelijks weer nieuwe inschrijvingen en aanvragen voor onze trainingen. Zoals vermeld zijn de groepen bij ons klein – dat is bij sommige opleiders echt anders – dus aarzel niet als je een training wil volgen om te voorkomen dat jouw voorkeursdatum dadelijk vol zit.

Heb je aanvullende vragen? Bel of mail dan even, we geven je graag antwoord.

Trainingsruimte in Den Haag nieuwe stijl
Trainingsruimte in Amersfoort