Ervaringen van deelnemers

Alliene de Jong, Recruiter
⭐⭐⭐⭐⭐ 10
Onboarding: maak van nieuwkomers betrokken medewerkers (Masterclass & Workshop)

“De Onboarding Masterclass is ideaal om te helpen ons onboardingsprogramma beter neer te zetten. Ondanks dat we al goed op weg zijn, geeft de praktische (online) training handige tips van pre-boarding tot eerste werkdag en daadwerkelijke onboarding. Persoonlijk gaat mijn voorkeur naar een training op locatie i.p.v. online, vanwege de interactie. Maar Daan Hamaker en Jacco Valkenburg hebben ervoor gezorgd dat we met een intiem groepje toch veel interactie hadden en persoonlijke aandacht kregen, een goede combinatie om met elkaar nieuwe ideeën op te doen. Niet alleen tijdens de training maar ook tijdens de uitwerking van je nieuwe ideeën en plannen zijn Daan en Jacco meer dan bereid om mee te denken en vragen te beantwoorden. ” – 2 maanden geleden

Alliene de Jong, Recruiter
⭐⭐⭐⭐⭐ 10
Referral Recruitment (via-via werving)

“De Referral Recruitment Masterclass heeft veel nieuwe inzichten gegeven voor een boost in ons eigen referral programma. Het is een fijne training met praktische voorbeelden en tips om toe te passen op je eigen bedrijf. Daarnaast is er ruimte om te sparren met de trainers en mensen uit andere branches, wat ik persoonlijk als erg nuttig heb ervaren. Dankzij oog voor details van de trainers Daan Hamaker en Jacco Valkenburg is er veel interactie, persoonlijke aandacht en ruimte om vragen stellen, zelfs na de masterclass. Voor het implementeren of boosten van een referral programma in een bedrijf is deze Masterclass een echte aanrader!”

K. Matadien ⭐⭐⭐⭐⭐ 10
Vacatureteksten Schrijven; effectieve & creatieve werving

“Door de kleine groepsgrootte, kon Jacco iedereen persoonlijke tips meegeven aan de vacature die wij hebben ingebracht! Hierdoor vind heb ik mijn vacature helemaal kunnen herschrijven in een doelgerichte tekst! Een echte aanrader! ”

Priscilla klip, Adviseur Recruitment
⭐⭐⭐⭐⭐ 10
LinkedIn Recruitment (Werving via LinkedIn)

“Een leerzame en nuttige hands-on training van een rustige en kundige trainer waarbij je naast de nodige theorie en nuttige tips en tools vooral veel oefent, reflecteert en bezig bent om het optimale uit het platform LinkedIn te halen. Groot pluspunt is het boek Recruitment 3.0 als naslagwerk!Aanrader.”

Wilma Jansen van Ittersum, Recruitment lead en projectmanager
⭐⭐⭐⭐⭐ 10
Onboarding: maak van nieuwkomers betrokken medewerkers (Masterclass & Workshop)

“Leuke interactieve training gevolgd op het gebied van werving & selectie. Zeker een aanrader! De laatste les gaf Jacco samen met Daan Hamaker, een hele bevlogen trainer. Ik ben in elk geval razend enthousiast en kan deze training bij een ieder aanraden die werkzaam is of wil zijn op het gebied van recruitment. ”

Zwenger, Accountmanager
⭐⭐⭐⭐⭐ 10
Vacatureteksten Schrijven; effectieve & creatieve werving

“Super leuke, interessante en boeiende training gehad van Jacco m.b.t. vacatureteksten schrijven.
Veel interactie, tussendoor ging je zelf aan je vacaturetekst werken. Interessante informatie over het gebruik van woorden en volgorde van een vacaturetekst. Fijn dat de training nog op locatie kon plaatsvinden. Ik zal het iedereen aanraden om deze training te volgen.”

Simone Rettig, HRM Secretaresse
⭐⭐⭐⭐⭐ 10
Onboarding: maak van nieuwkomers betrokken medewerkers (Masterclass & Workshop)

“Recentelijk een les gehad van Daan en Jacco als onderdeel van de HRM studie van de Inholland Academy. Wat een ontzettend leuke les! Superleerzaam en goed wakker gehouden zo ‘s avonds gedurende de les 🙂 omdat het erg interactief was. En heel enthousiaste docenten. Echt een aanrader!! Dankjewel!”

Judith Broekhuis
⭐⭐⭐⭐⭐ 9
Selectie van Personeel; Sollicitatiegesprekken afnemen / Selectiegesprekken & Interviewvaardigheden

“Deze training is een aanrader voor iedereen (recruiters, HR-medewerkers, leidinggevenden etc.) die zijn vaardigheden op het gebied van sollicitatiegesprekken afnemen en selectiegesprekken & interviews voeren wil verbeteren. Gusta Timmermans geeft op inspirerende wijze tips en feedback tijdens het oefenen. Haar boek over dit onderwerp is informatief en een handzaam naslagwerk met 199 vragen. Je ontvangt haar boek als je training volgt.”

Alicia van der Bel
⭐⭐⭐⭐⭐ 10
Onboarding: maak van nieuwkomers betrokken medewerkers (Masterclass & Workshop)

“Een duidelijke en motiverende les, Daan en Jacco wisten de aandacht van de participanten goed vast te houden. Ze zorgden voor een goede balans tussen theorie en praktijk en er was voldoende ruimte voor interactie met de groep. Je werd daardoor aan het denken gezet en er werd ingehaakt op werkelijke situaties, daarbij werden goede tips gegeven. Ik heb goede inzichten verkregen en er werd gesproken over het grote belang van een goede onboarding voor elke organisatie. De les diende daarnaast als een goede motivatie om tijd te investeren in de voorbereiding van een (nog) betere onboarding! – HR Manager -”

Whitley Erat
⭐⭐⭐⭐⭐ 9
LinkedIn Recruitment (Werving via LinkedIn)

“Ik was de gehele training geïnteresseerd. Hij legt het op een fijne manier uit en geeft je ook de tijd om het tot je te nemen. Hij heeft mij meteen nieuwe energie gegeven en weer een frisse kijk! Een dag na de training had ik meteen een compliment binnen van iemand die ik had aangesproken. Hij vond mijn aanpak origineel. Ik vind het de kracht van Jacco =) Nog bedankt !”

Ouafika Aissati, Recruitment Marketeer
⭐⭐⭐⭐⭐ 8
Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment via Social Media

“Leuke interactieve training met veel tips en tricks om recruitment via de verschillende social mediaplatformen in te zetten. Jacco is een fijne trainer, die genoeg ruimte biedt voor verdiepende vragen. Op een mooie locatie en goed gefaciliteerd. Een Training op hoog niveau!”

Kasia Robeerst, Recruiter
⭐⭐⭐⭐⭐ 9
Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment via Social Media

“Een heel inspirerende cursus, ik raad het aan! Ik heb veel geleerd van Jacco en nu kan ik onze corporate social media totaal anders gebruiken. Heel handig in tijden dat alles online gebeurt. Bedankt!”

Judith Broekhuis
⭐⭐⭐⭐⭐ 9
Strategisch Recruitment; transformeer, optimaliseer en innoveer

“Deze training is een aanrader voor iedereen die strategisch beleid schrijft of wil schrijven op het gebied van recruitment. Gusta Timmermans (deskundige en ervaren trainster) vertelt hoe je dit het beste kunt oppakken. Op inspirerende wijze nam ze mij mee in haar aanpak van strategisch recruitment. Ik heb er veel van geleerd en kon gelijk aan de slag met haar voorbeelden en tips. Toch wel handig die praktische trainingen van de Recruiter University van Jacco Valkenburg. Had ik graag eerder kennis meegemaakt.”

Renée Katuin
⭐⭐⭐⭐⭐ 8
Masterclass IT Recruitment / werving ICT personeel

“Ik heb een leuke en leerzame cursusdag gehad. De tijd vloog voorbij. Er was een goede balans tussen theorie en opdrachten. Ik heb de cursus in de periode van corona gevolgd. Er werd goed rekening gehouden met de maatregelen.”

Roos Slagboom, Recruiter
⭐⭐⭐⭐⭐ 8
Onboarding: maak van nieuwkomers betrokken medewerkers (Masterclass & Workshop)

“Training Onboarding als erg prettig ervaren. Trainers Jacco en Daan beschikken over actuele en relevante kennis betreft dit onderwerp. Klein groepje waardoor veel interactie met andere deelnemers. Praktische handouts meegekregen. De basis om met de onderwerp binnen de organisatie aan de slag te gaan is gelegd. ”

Edgar van Beem, Freelance Recruiter
⭐⭐⭐⭐⭐ 9
Referral Recruitment (via-via werving)

“Een goed gepresenteerd, helder verhaal vol met praktische tips toegespitst op de praktijk van de recruiter. Je weet na afloop precies hoe je binnen jouw organisatie referral recruitment kunt introduceren en tot een succes maakt!”

Manon K., Allround HR Employee
⭐⭐⭐⭐⭐ 8
Selectie van Personeel; Sollicitatiegesprekken afnemen / Selectiegesprekken & Interviewvaardigheden

“Door deze fijne, praktijkgerichte training heb ik goed kunnen oefenen met het voeren van selectiegesprekken. Er is aandacht voor persoonlijke leerdoelen. Ook wordt er goed rekening gehouden met de coronamaatregelen.”

L. Korteweg, HR adviseur
⭐⭐⭐⭐⭐ 10
Vacatureteksten Schrijven; effectieve & creatieve werving

“In zijn algemeenheid erg positief, veel praktische tips. Het is fijn om direct met de tekst aan het werk te kunnen. We hadden een klein groepje met ruimte voor individuele aandacht. De aangereikte structuur & volgorde ga ik voor toekomstige teksten gebruiken.”

Mariët Saakstra, Content Marketeer
⭐⭐⭐⭐⭐ 10
Employer Branding & Arbeidsmarktcommunicatie

“Goede cursus met veel praktische voorbeelden en opdrachten tussen de theorie door. Daarnaast kregen we het boek ‘recruitment 3.0’ mee naar huis. Een aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.”