Geplaatst op

Boek ‘Recruitment via LinkedIn’ – vernieuwde editie 2011

Er is hard gewerkt aan een volledig herziene editie van het boek ‘Recruitment via LinkedIn‘ dat voor het eerst verscheen in Mei 2008. Dit boek was direct een groot succes en de eerste oplage was in slechts een paar maanden uitverkocht! In November 2008 verscheen een bijgewerkte editie en deze versie is twee jaar te koop geweest. Ook verscheen hiervan een Engelstalige editie, zie de website RecruitmentviaLinkedIn.com.

Nadat ook de derde druk uitverkocht was eind 2010, is besloten om het boek opnieuw bij te werken met de laatste informatie en tips over LinkedIn voor recruiters. Er is toen ook voor gekozen om naar een nieuwe uitgever te gaan, AMC Media, met als resultaat een volledig herziene editie.

Wat kan je verwachten in deze nieuwe editie:

  1. Dertig procent meer informatie en tips!
  2. Volledig bijgewerkt met nieuwe praktische screenshots
  3. Beschrijving van de belangrijkste nieuwe applicaties en opties voor betere profilering
  4. Alle zoekopties in een handige bijlage
  5. Alles over LinkedIn Recruiting Solutions
  6. Stappenplan om je snel op weg te helpen en nog meer checklists

Bestellen via RecruitmentviaLinkedIn.com.

Laatste nieuws

Recruitment = Sales = Topsport

Niemand wordt geboren als topsporter. Topsport is een combinatie van veel oefenen en trainen. Wie echt goed wil worden in zijn sport of vak observeert de toppers en krijgt hulp van vakprofessionals.

Lees meer

200x meer impact met een echt goede wervende en selecterende vacaturetekst

Van 3 sollicitaties in 1 maand naar 20 in 1 dag op een vacature van Klantadviseur! Wow. Dat is de impact van een echt goede wervende en selecterende vacaturetekst.

Lees meer
Lees alle artikelen