Geplaatst op

Elsevier: het geheim van LinkedIn

Elke seconde meldt zich iemand in de wereld aan. de zakelijke netwerksite is in tijden van economische crisis razendpopulair.

Al 1 miljoen werkende Nederlanders schreven zich in. Om een nieuwe baan te vinden, een opdracht binnen te halen of om bestaande zakelijke contacten warm te houden. Maar levert LinkedIn ook echt iets op? Hoeveel ‘connecties’ moet u hebben? Hoe gedraagt u zich? En hoe komt u in het netwerk van Barack Obama?

In Elsevier weekblad deze week een uitgebreide reportage over LinkedIn, het concept, het succes in Nederland, effectief netwerken naar nieuw werk, superconnectors, en nog veel meer.

Op 9 en 29 juni 2009 organiseert Elsevier tevens een interessant seminar dat u helpt om in deze arbeidsmarkt toch uw droombaan te vinden. Sprekers zijn recruiter Jacco Valkenburg en headhunter Ralf Knegtmans.

Laatste nieuws

8 sales tips om kandidaten aan de sollicitatietafel te krijgen

Recruitment is sales. Daarom is het belangrijk om de juiste mindset en gesprekstechnieken toe te passen bij je kandidaten. Acht tips van een sales expert!

Lees meer

Hét #1 boek in 2021 voor recruiters is... Recruitment 3.0

Wat zijn de boeken die elke recruiter moet lezen? De 1.200 stemmen zijn geteld van 51 titels. Het beste boek voor recruiters is geworden...

Lees meer
Lees alle artikelen