Geplaatst op

Elsevier: het geheim van LinkedIn

Elke seconde meldt zich iemand in de wereld aan. de zakelijke netwerksite is in tijden van economische crisis razendpopulair.

Al 1 miljoen werkende Nederlanders schreven zich in. Om een nieuwe baan te vinden, een opdracht binnen te halen of om bestaande zakelijke contacten warm te houden. Maar levert LinkedIn ook echt iets op? Hoeveel ‘connecties’ moet u hebben? Hoe gedraagt u zich? En hoe komt u in het netwerk van Barack Obama?

In Elsevier weekblad deze week een uitgebreide reportage over LinkedIn, het concept, het succes in Nederland, effectief netwerken naar nieuw werk, superconnectors, en nog veel meer.

Op 9 en 29 juni 2009 organiseert Elsevier tevens een interessant seminar dat u helpt om in deze arbeidsmarkt toch uw droombaan te vinden. Sprekers zijn recruiter Jacco Valkenburg en headhunter Ralf Knegtmans.

Laatste nieuws

Overzicht alle recruitmentsystemen in Nederland (2024)

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen in Nederlandse recruitmentsystemen (Applicant Tracking Systems) in onze uitgebreide 2024 editie.

Lees meer

Wat heb je aan cum laude?

"Cum Laude afgestudeerd." Het klinkt als muziek in de oren van veel recruiters. Maar is deze academische onderscheiding een eerlijke weergave van potentieel?

Lees meer
Lees alle artikelen