Geplaatst op

Elsevier: het geheim van LinkedIn

Elke seconde meldt zich iemand in de wereld aan. de zakelijke netwerksite is in tijden van economische crisis razendpopulair.

Al 1 miljoen werkende Nederlanders schreven zich in. Om een nieuwe baan te vinden, een opdracht binnen te halen of om bestaande zakelijke contacten warm te houden. Maar levert LinkedIn ook echt iets op? Hoeveel ‘connecties’ moet u hebben? Hoe gedraagt u zich? En hoe komt u in het netwerk van Barack Obama?

In Elsevier weekblad deze week een uitgebreide reportage over LinkedIn, het concept, het succes in Nederland, effectief netwerken naar nieuw werk, superconnectors, en nog veel meer.

Op 9 en 29 juni 2009 organiseert Elsevier tevens een interessant seminar dat u helpt om in deze arbeidsmarkt toch uw droombaan te vinden. Sprekers zijn recruiter Jacco Valkenburg en headhunter Ralf Knegtmans.

Laatste nieuws

Onthulling: RecruitmentTraining.pro komt eraan

We zijn trots om aan te kondigen dat de naam Recruiter University in de zomer van 2024 zal veranderen naar RecruitmentTraining.pro. Onze ambitie: op internationaal niveau de #1 in recruitment training te worden!

Lees meer

Onbenut opleidingsbudget: Jouw kans als HR-professional en Recruiter

Benut opleidingsbudget of subsidie-regelingen: 80% van de cao’s en arbeidsvoorwaardenregelingen bevat afspraken over leren, ontwikkeling en scholing.

Lees meer
Lees alle artikelen