Geplaatst op

Elsevier: het geheim van LinkedIn

Elke seconde meldt zich iemand in de wereld aan. de zakelijke netwerksite is in tijden van economische crisis razendpopulair.

Al 1 miljoen werkende Nederlanders schreven zich in. Om een nieuwe baan te vinden, een opdracht binnen te halen of om bestaande zakelijke contacten warm te houden. Maar levert LinkedIn ook echt iets op? Hoeveel ‘connecties’ moet u hebben? Hoe gedraagt u zich? En hoe komt u in het netwerk van Barack Obama?

In Elsevier weekblad deze week een uitgebreide reportage over LinkedIn, het concept, het succes in Nederland, effectief netwerken naar nieuw werk, superconnectors, en nog veel meer.

Op 9 en 29 juni 2009 organiseert Elsevier tevens een interessant seminar dat u helpt om in deze arbeidsmarkt toch uw droombaan te vinden. Sprekers zijn recruiter Jacco Valkenburg en headhunter Ralf Knegtmans.

Laatste nieuws

Boolean Search voor werving: de kracht van de juiste trefwoorden

Boolean search operators zijn een krachtige methode voor het zoeken en filteren van kandidaten-informatie. Zo vind je de beste kandidaten voor jouw vacatures.

Lees meer

Overzicht alle recruitmentsystemen in Nederland (2023)

Een compleet overzicht van 50 Nederlandse aanbieders van recruitmentsystemen voor corporate HR-afdelingen en detachering / werving & selectie markt.

Lees meer
Lees alle artikelen