Geplaatst op Geef een reactie

Aftermovie van ons exclusief event: Candidatemarketing

LinkedIn Nederland

Vier sprekers inspireren je bij het inrichten van een optimale candidate journey. Na dit event weet je hoe je de allerbeste kandidaten aantrekt én blijvend voor je wint!

UPDATE 20-11-2019: de aftermovie zie je hieronder.

UPDATE 22-10-2019: Ben je graag bij ons event aanwezig? Helaas, ondanks dat we 150 plekken hebben is de zaal vol en is de inschrijving gesloten.

Graag nodig ik alle (oud)-cursisten uit als mijn gast voor het exclusieve event Candidatemarketing: zó creëer je een fantastische candidate experience. Op 25 oktober ben je vanaf 13.00 uur van harte welkom bij Randstad Groep Nederland in Diemen.

Sprekers Candidatemarketing 25-10-2019

  1. Aaltje Vincent over Candidatemarketing, wat wil de allerbeste sollicitant nu echt?
  2. Jacco Valkenburg over Recruitment via LinkedIn, hoe selecteer je de allerbeste kandidaat uit 8 miljoen Nederlandse profielen?
  3. Esther Raaijmakers, lid HR-Directie Randstad Groep Nederland, over de Randstad Tech & Touch strategie
  4. Marcel Molenaar, Country Manager LinkedIn Benelux over The Economic Graph met LinkedIn

Aaltje, Jacco, Esther en Marcel inspireren je een hele middag als het gaat om het aantrekken en binden van de allerbeste kandidaten. We starten met de ontvangst om 13.00 uur en genieten en praten na met een vrijdagmiddagborrel.

10 jaar jubileum!

De waarde van dit event met vier toonaangevende sprekers bedraagt € 485. Als (oud-)cursist kost het bijwonen van dit event jou helemaal niets. Dit doe ik (Jacco Valkenburg ) omdat exact 10 jaar geleden Aaltje Vincent en ik het boek ‘Solliciteren via LinkedIn’ samen uitbrachten. Een boek dat tot op de dag van vandaag nog steeds veel gekocht en gelezen wordt. Deze mijlpaal willen we graag met je vieren.

Ik hoor graag van je of we je deze middag kunnen verwelkomen! We zetten je graag op onze gastenlijst en je ontvangt hiervoor van ons een bevestiging. Let op: het aantal plekken is beperkt dus snel reageren is noodzakelijk.

Ik hoop je 25 oktober 2019 in Diemen te zien!

Vragen?

Neem voor meer informatie of advies contact op met Jacco Valkenburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Strategisch recruitment: doorgroeimogelijkheden en interne doorstroom

De arbeidsmarkt is als een gigantisch schaakbord. Werknemers zijn de stukken die heen en weer bewegen, van baan naar baan, op zoek naar de koningin van kansen: doorgroeimogelijkheden.

Lees meer

Mijn favoriete kandidaten zijn de vriendelijke 🏆

Diegenen die zeggen: “Yes! Super bedankt voor het goede nieuws!” na het bellen van de gelukkige kandidaat voor de volgende ronde.

Lees meer
Lees alle artikelen