Geplaatst op Geef een reactie

LinkedIn Certified Professional Recruiter

LinkedIn is vorige week (!) gestart met een nieuwe certificatie programma: LinkedIn Certified Professional Recruiter. Dit is het enige programma dat een officiële LinkedIn Recruiter certificering geeft en we zijn blij te melden dat Jacco Valkenburg als een van de eerste in de wereld het examen gehaald heeft.

Dit programma is veel robuuster dan de ‘Expert test‘ die vorig jaar behaald is. Het examen wordt toegediend in een formeel testcentrum en omvat 67 vragen, die binnen 90 minuten moeten worden voltooid. Het examen valideert de vaardigheden die gebruikt worden: het effectief identificeren en boeien van talent, het bouwen van een pijplijn van talent, en het plaatsen van vacatures met behulp van van LinkedIn Recruiter. Met deze erkenning hebben we toegang tot een exclusieve groep van LinkedIn Certified Professional-licentie houders die de certificatie behaald hebben en mogen we het badge tonen op de website en visitekaartje.

Boek snel een plek in onze ‘Recruitment via LinkedIn’ masterclass om de laatste inzichten te horen en te ervaren!

Vragen?

Neem voor meer informatie of advies contact op met Jacco Valkenburg. Bel of WhatsApp naar 06-28257098 of e-mail naar jacco@recruiteruniversity.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Onthulling: RecruitmentTraining.pro komt eraan

We zijn trots om aan te kondigen dat de naam Recruiter University in de zomer van 2024 zal veranderen naar RecruitmentTraining.pro. Onze ambitie: op internationaal niveau de #1 in recruitment training te worden!

Lees meer

Onbenut opleidingsbudget: Jouw kans als HR-professional en Recruiter

Benut opleidingsbudget of subsidie-regelingen: 80% van de cao’s en arbeidsvoorwaardenregelingen bevat afspraken over leren, ontwikkeling en scholing.

Lees meer
Lees alle artikelen