Geplaatst op Geef een reactie

Nieuwe feiten & cijfers van LinkedIn in Nederland (INFOGRAPHIC)

Bij Recruiter University dragen we de nieuwste inzichten en feiten over aan onze cursisten. Sinds een paar dagen is het weer mogelijk, voor de gelukkigen die de vernieuwde LinkedIn Search al hebben, om het exacte aantal leden en nog meer data uit LinkedIn te halen. Dat was ruim een jaar niet mogelijk dus een mooie gelegenheid om eens wat feiten en cijfers van LinkedIn in Nederland op een rijtje te zetten en in een fraaie interactieve infographic te plaatsen.

Wie gebruikt LinkedIn in Nederland? Wat is populair? Hoe vaak wordt dit online netwerk nu echt bezocht? En hoe gebruiken bedrijven deze site? Je leest het hier als eerste…

De vermelde cijfers komen allen direct van de bron, LinkedIn.com, met peildatum 29 maart 2013. Voor nog meer data en interessante feiten lees je Alles wat je wil weten over LinkedIn – Nederlandse feiten & cijfers 2013.

Wil je bovenstaande infographic toevoegen aan je eigen website? Gebruik dan de volgende embed code:
<iframe src=”//infogr.am/LinkedIn-Nederland-2013″ width=”570″ height=”3905″ scrolling=”no” frameborder=”0″ style=”border:none;”></iframe>

Vragen?

Neem voor meer informatie of advies contact op met Jacco Valkenburg. Bel of WhatsApp naar 06-28257098 of e-mail naar jacco@recruiteruniversity.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Hoe recruiters alles uit LinkedIn kunnen halen

LinkedIn is voor recruiters een potentiële goudmijn. Zelfs als je alleen een gratis account hebt kun je er al geschikte kandidaten vinden. Maar hoe gebruik je die mogelijkheden slim en effectief?

Lees meer

Waarom je nu moet starten met Alumni Recruitment

Alumni recruitment: de manier om van afscheid van personeel snel een “tot ziens” met zakelijke kansen en kwalitatieve (re-)hires te maken. In dit artikel 11 voordelen en veel best practices.

Lees meer
Lees alle artikelen