Geplaatst op Geef een reactie

LinkedIn Profiel Checklist 2014 – 15 pagina’s, 20 onderdelen en 70+ tips

UPDATE: Deze LinkedIn checklist is bijgewerkt. Ga naar de 2015 versie.

De meest uitgebreide checklist voor je LinkedIn profiel! De versie uit 2013 was al een groot succes met meer dan 25.000 impressies maar deze versie bevat nog meer tips om de 20 belangrijkste onderdelen van het LinkedIn profiel snel te verbeteren. Alle kleine en grote veranderingen, zoals het Premium Spotlight profiel, zijn er in verwerkt.

Gebruik het succesvol voor sales, branding, recruitment, of nieuw werk te vinden. Boordevol praktische handvatten van de auteur van 2 bestsellers over LinkedIn. Deze LinkedIn Profiel checklist bevat ondermeer:

  • Top 5 essentiële profiel tips
  • Checklist voor een 100% volledig profiel
  • Personal branding op LinkedIn
  • Premium Spotlight profiel (nieuw!)
  • Profielsterkte en bedrijfspagina’s

Download de LinkedIn Profiel Checklist 2014

Download deze LinkedIn checklist als PDF-document (via Share en vervolgens Download). Volg deze link ook om het te lezen op je tablet.

Of bekijk de checklist hieronder:

 

Boektip: de bestseller “Solliciteren via LinkedIn“, auteurs Jacco Valkenburg en Aaltje Vincent, wordt elk jaar geheel geactualiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Hét #1 boek in 2021 voor recruiters is... Recruitment 3.0

Wat zijn de boeken die elke recruiter moet lezen? De 1.200 stemmen zijn geteld van 51 titels. Het beste boek voor recruiters is geworden...

Lees meer

Recruitment trends en ontwikkelingen in 2021

Zodra de economie zich herstelt, waarschijnlijk in een K-shape, zijn er veel vacatures te vervullen. Meer dan voorheen zullen dat onvervulbare vacatures zijn door demografische veranderingen. Werk aan de winkel dus voor recruiters in 2021!

Lees meer
Lees alle artikelen