Geplaatst op

De feiten over mobiel internet en werving

We hebben gemerkt dat mobiel internet en werving een blinde vlek zijn voor veel HRM en Recruitment professionals op dit moment. Om deze reden hebben we de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiel recruitment beschreven en plaatsen onze bevindingen op het blog van Recruiting Roundtable. Het geheel dient als wegwijzer voor de HR Manager of Recruiter die inziet dat dit een belangrijk onderwerp gaat worden de komende jaren en op zoek is naar onafhankelijk advies.

In een serie van vier artikelen beschrijven we de โ€˜toekomst van mobiel recruitmentโ€™. Het eerste deel is een inleiding die de explosie van mobiel internet de komende jaren en de evolutie van online naar mobile recruitment bespreekt. De implicaties van mobiele devices en de vereiste acties voor HRM/Recruitment managers worden in deel 2 behandeld. Deel 3 bevat een checklist met betrekking tot mobiel solliciteren en in deel 4 laten we 11 mobiele toepassing de revue passeren die nu al beschikbaar zijn en het recruitment proces kunnen ondersteunen.

Aan het eind van de serie zullen we het geheel bundelen in een Whitepaper.

Laatste nieuws

eBook: ChatGPT voor recruitment (met 22 use cases)

Mis deze kans niet om als een van de eersten je recruitmentstrategie te verbeteren met ChatGPT en AI-tools. Bespaar tijd. Laat AI het werk doen. Boost je werving met AI en prompt templates om je processen te verbeteren.

Lees meer

Boolean Search voor werving: de kracht van de juiste trefwoorden

Boolean search operators zijn een krachtige methode voor het zoeken en filteren van kandidaten-informatie. Zo vind je de beste kandidaten voor jouw vacatures.

Lees meer
Lees alle artikelen