Geplaatst op

De feiten over mobiel internet en werving

We hebben gemerkt dat mobiel internet en werving een blinde vlek zijn voor veel HRM en Recruitment professionals op dit moment. Om deze reden hebben we de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiel recruitment beschreven en plaatsen onze bevindingen op het blog van Recruiting Roundtable. Het geheel dient als wegwijzer voor de HR Manager of Recruiter die inziet dat dit een belangrijk onderwerp gaat worden de komende jaren en op zoek is naar onafhankelijk advies.

In een serie van vier artikelen beschrijven we de ‘toekomst van mobiel recruitment’. Het eerste deel is een inleiding die de explosie van mobiel internet de komende jaren en de evolutie van online naar mobile recruitment bespreekt. De implicaties van mobiele devices en de vereiste acties voor HRM/Recruitment managers worden in deel 2 behandeld. Deel 3 bevat een checklist met betrekking tot mobiel solliciteren en in deel 4 laten we 11 mobiele toepassing de revue passeren die nu al beschikbaar zijn en het recruitment proces kunnen ondersteunen.

Aan het eind van de serie zullen we het geheel bundelen in een Whitepaper.

Laatste nieuws

Hoe recruiters alles uit LinkedIn kunnen halen

LinkedIn is voor recruiters een potentiële goudmijn. Zelfs als je alleen een gratis account hebt kun je er al geschikte kandidaten vinden. Maar hoe gebruik je die mogelijkheden slim en effectief?

Lees meer

Waarom je nu moet starten met Alumni Recruitment

Alumni recruitment: de manier om van afscheid van personeel snel een “tot ziens” met zakelijke kansen en kwalitatieve (re-)hires te maken. In dit artikel 11 voordelen en veel best practices.

Lees meer
Lees alle artikelen