Geplaatst op

De feiten over mobiel internet en werving

We hebben gemerkt dat mobiel internet en werving een blinde vlek zijn voor veel HRM en Recruitment professionals op dit moment. Om deze reden hebben we de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiel recruitment beschreven en plaatsen onze bevindingen op het blog van Recruiting Roundtable. Het geheel dient als wegwijzer voor de HR Manager of Recruiter die inziet dat dit een belangrijk onderwerp gaat worden de komende jaren en op zoek is naar onafhankelijk advies.

In een serie van vier artikelen beschrijven we de โ€˜toekomst van mobiel recruitmentโ€™. Het eerste deel is een inleiding die de explosie van mobiel internet de komende jaren en de evolutie van online naar mobile recruitment bespreekt. De implicaties van mobiele devices en de vereiste acties voor HRM/Recruitment managers worden in deel 2 behandeld. Deel 3 bevat een checklist met betrekking tot mobiel solliciteren en in deel 4 laten we 11 mobiele toepassing de revue passeren die nu al beschikbaar zijn en het recruitment proces kunnen ondersteunen.

Aan het eind van de serie zullen we het geheel bundelen in een Whitepaper.

Laatste nieuws

Hoezo is de arbeidsmarkt krap??

"De arbeidsmarkt is krap" is net als zeggen dat er geen ijsjes meer zijn omdat de ijssalon om de hoek geen pistache meer heeft!

Lees meer

Onbenut opleidingsbudget: Jouw kans als HR-professional en Recruiter

Benut opleidingsbudget of subsidie-regelingen: 80% van de caoโ€™s en arbeidsvoorwaardenregelingen bevat afspraken over leren, ontwikkeling en scholing.

Lees meer
Lees alle artikelen