Geplaatst op

Checklist: Online werving van personeel

Vrijwel iedereen is tegenwoordig online, maar het online landschap is zeer divers en aan sterke verandering onderhevig. Wat vandaag een populaire website is waar je je doelgroep kunt vinden, kan morgen alweer passé zijn. Speciaal voor het boek “75 Checklisten voor de nieuwe manager“ hebben we een checklist geschreven die managers helpt om zo effectief en efficiënt mogelijk (online) te werven.

Gratis checklist downloaden

Je kan deze checklisten in PDF hier gratis downloaden;

Over het boek

Als manager heeft u een breed palet aan taken en verantwoordelijkheden, variërend van het coachen en motiveren van uw medewerkers, tot het geven van presentaties en het maken van financiële rapportages.

In ’75 Checklisten voor de nieuwe manager’ passeren de belangrijkste processen waarmee managers te maken krijgen de revue. De checklisten in dit boek helpen u te bekijken hoe iets nu ook alweer zat, hoe u een proces het best kunt doorlopen, welke zaken u precies nodig heeft of hoe u iets goed kunt aanpakken. Kortom: de checklisten in dit boek geven u de zekerheid dat u niets over het hoofd ziet, met name op de momenten dat u veel punten tegelijk moet overzien, te maken hebt met ingewikkelde procedures of in onbekende situaties belandt.

– Een handig naslagwerk dat de lezer helpt controle over zijn werk te krijgen.
– 75 checklisten die aansluiten bij de hedendaagse competenties van managers.
– Inclusief checklisten over nieuwe thema’s als social media, het nieuwe werken, invloed hebben en creatieve denktechnieken.

Aan dit boek hebben meerdere auteurs meegewerkt, elk met hun eigen expertise. Het boek is te koop via Managementboek.nl en de boekhandel.

Laatste nieuws

Onthulling: RecruitmentTraining.pro komt eraan

We zijn trots om aan te kondigen dat de naam Recruiter University in de zomer van 2024 zal veranderen naar RecruitmentTraining.pro. Onze ambitie: op internationaal niveau de #1 in recruitment training te worden!

Lees meer

Onbenut opleidingsbudget: Jouw kans als HR-professional en Recruiter

Benut opleidingsbudget of subsidie-regelingen: 80% van de cao’s en arbeidsvoorwaardenregelingen bevat afspraken over leren, ontwikkeling en scholing.

Lees meer
Lees alle artikelen