Geplaatst op Geef een reactie

Onthulling: RecruitmentTraining.pro komt eraan

recruitmenttraining.pro logo

recruitmenttraining.pro logo transparantRecruiter University wordt RecruitmentTraining.pro

Het begon allemaal in 2007, toen we de deuren openden als Recruiter University. Sindsdien hebben we niet alleen maar kennis uitgedeeld, maar ook een wereldwijde visie opgebouwd.

Nu, in 2024, zijn we klaar om die visie te omarmen met een nieuwe naam die ons pas echt internationaal op de kaart zet: RecruitmentTraining.pro

Onze impact: 10.000+ getrainde professionals

In de afgelopen zeventien jaar hebben we meer dan 10.000 professionals getraind, en dat is niet zomaar iets. Die professionals geven ons gemiddeld een 9,2 voor onze trainingen.

We blijven meer dan 30 (incompany) trainingen aanbieden, in zowel Engels als Nederlands, online of op locatie, geleid door een team van meer dan acht toptrainers.

Waarom de naamswijziging?

Waarom deze verandering, vraag je? Nou, we willen de wereld veroveren. RecruitmentTraining.pro is niet alleen een nieuwe naam; het is een statement.

Het staat voor onze drive om overal aanwezig te zijn, van Amsterdam tot ZΓΌrich en verder. We willen de grenzen van recruitment training verleggen, letterlijk.

Internationale toekomstplannen

Met RecruitmentTraining.pro zetten we de volgende stap naar wereldwijde impact. Ons NRTO-keurmerk verzekert dat we blijven voldoen aan hoge standaarden van kwaliteit en betrouwbaarheid β€” dit zie je terug in alles wat we doen, van onze heldere communicatie tot onze onberispelijke klantenservice en deskundige trainers.

Ben je klaar om samen met ons de grenzen van recruitment training te verleggen?

Je toekomst begint bij… RecruitmentTraining.pro. Zien we je daar binnenkort?

RecruitmentTraining.pro logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *