Geplaatst op

Honderdduizend Recruitment Consultants met elkaar verbonden!

Op 26 januari 2008 werd de Recruitment Consultants and Staffing Professionals groep gecreëerd door ons om een platform voor recruiters te faciliteren met kwalitatieve discussies, vacatures en contacten op LinkedIn. Het was niet de eerste Recruitment / Recruiter groep, maar het groeide al snel tot de een na grootste groep doordat recruitment guru’s bij deze groep aansloten. Het is nog steeds een van de grootste groepen op LinkedIn (#59 van 1.300.000 groepen) en groeit met meer dan 1.000 leden per week.

Sinds 1 juni 2012 verbinden we 100.000 Recruiters met elkaar en versnellen carrières en zakelijke transacties. Een nieuwe mijlpaal waar we trots op zijn! Belangrijker nog is dat we er in zijn geslaagd met deze LinkedIn groep een belangrijke discussieforum te creëren die hoog gewaardeerd wordt in ons vakgebied. Men kan  vragen stellen of beantwoorden, vacatures publiceren, interessante artikelen in ons vakgebied delen, en men kan rechtstreeks contact met elkaar opnemen via de professionele profielen van collega Recruitment Consultants.

Hier zijn nog enkele boeiende feiten en cijfers in een infographic:

Laatste nieuws

Boolean Search voor werving: de kracht van de juiste trefwoorden

Boolean search operators zijn een krachtige methode voor het zoeken en filteren van kandidaten-informatie. Zo vind je de beste kandidaten voor jouw vacatures.

Lees meer

Overzicht alle recruitmentsystemen in Nederland (2023)

Een compleet overzicht van 50 Nederlandse aanbieders van recruitmentsystemen voor corporate HR-afdelingen en detachering / werving & selectie markt.

Lees meer
Lees alle artikelen