Geplaatst op

RTL Nieuws interview: LinkedIn gaat naar de beurs

LinkedIn gaat donderdag 19 mei 2011 naar de beurs (NYSE) en zal dan ongeveer 4 miljard US$ waard zijn. Een mooi moment voor RTL4 Nieuws om hier aandacht aan te besteden. Want waar verdient LinkedIn eigenlijk zijn geld mee? En is het bedrijf wel zoveel waard?

LinkedIn maakt het voor recruiters in ieder geval makkelijk om op zoek te gaan naar passende kandidaten. En daar verdient LinkedIn inmiddels veel geld mee. Inmiddels komt 49% van de omzet uit ‘Hiring Solutions’. Goed voor 94M US$ in het eerste kwartaal van 2011.

Bekijk hier het volledige nieuwsitem van RTL Nieuws, uitgezonden op woensdag 18 mei om 19:30 uur, waarin Jacco Valkenburg uitlegt hoe recruiters met LinkedIn omgaan.

Laatste nieuws

eBook: ChatGPT voor recruitment (met 22 use cases)

Mis deze kans niet om als een van de eersten je recruitmentstrategie te verbeteren met ChatGPT en AI-tools. Bespaar tijd. Laat AI het werk doen. Boost je werving met AI en prompt templates om je processen te verbeteren.

Lees meer

Boolean Search voor werving: de kracht van de juiste trefwoorden

Boolean search operators zijn een krachtige methode voor het zoeken en filteren van kandidaten-informatie. Zo vind je de beste kandidaten voor jouw vacatures.

Lees meer
Lees alle artikelen