Geplaatst op

RTL Nieuws interview: LinkedIn gaat naar de beurs

LinkedIn gaat donderdag 19 mei 2011 naar de beurs (NYSE) en zal dan ongeveer 4 miljard US$ waard zijn. Een mooi moment voor RTL4 Nieuws om hier aandacht aan te besteden. Want waar verdient LinkedIn eigenlijk zijn geld mee? En is het bedrijf wel zoveel waard?

LinkedIn maakt het voor recruiters in ieder geval makkelijk om op zoek te gaan naar passende kandidaten. En daar verdient LinkedIn inmiddels veel geld mee. Inmiddels komt 49% van de omzet uit ‘Hiring Solutions’. Goed voor 94M US$ in het eerste kwartaal van 2011.

Bekijk hier het volledige nieuwsitem van RTL Nieuws, uitgezonden op woensdag 18 mei om 19:30 uur, waarin Jacco Valkenburg uitlegt hoe recruiters met LinkedIn omgaan.

Laatste nieuws

Onthulling: RecruitmentTraining.pro komt eraan

We zijn trots om aan te kondigen dat de naam Recruiter University in de zomer van 2024 zal veranderen naar RecruitmentTraining.pro. Onze ambitie: op internationaal niveau de #1 in recruitment training te worden!

Lees meer

Onbenut opleidingsbudget: Jouw kans als HR-professional en Recruiter

Benut opleidingsbudget of subsidie-regelingen: 80% van de caoโ€™s en arbeidsvoorwaardenregelingen bevat afspraken over leren, ontwikkeling en scholing.

Lees meer
Lees alle artikelen