Geplaatst op

RTL Nieuws interview: LinkedIn gaat naar de beurs

LinkedIn gaat donderdag 19 mei 2011 naar de beurs (NYSE) en zal dan ongeveer 4 miljard US$ waard zijn. Een mooi moment voor RTL4 Nieuws om hier aandacht aan te besteden. Want waar verdient LinkedIn eigenlijk zijn geld mee? En is het bedrijf wel zoveel waard?

LinkedIn maakt het voor recruiters in ieder geval makkelijk om op zoek te gaan naar passende kandidaten. En daar verdient LinkedIn inmiddels veel geld mee. Inmiddels komt 49% van de omzet uit ‘Hiring Solutions’. Goed voor 94M US$ in het eerste kwartaal van 2011.

Bekijk hier het volledige nieuwsitem van RTL Nieuws, uitgezonden op woensdag 18 mei om 19:30 uur, waarin Jacco Valkenburg uitlegt hoe recruiters met LinkedIn omgaan.

Laatste nieuws

LinkedIn biedt voor cruciale beroepen gratis vacatures plaatsen aan

LinkedIn biedt gratis ondersteuning in personeelswerving voor cruciale beroepen, zoals de gezondheidszorg, supermarkten, logistiek van 1 april tot 30 juni 2020.

Lees meer

Zo schrijf je een echt goede vacaturetekst

Kijk eens kritisch naar je vacaturetekst als je nauwelijks reacties krijgt, of als je tientallen reacties krijgt maar geen enkele sollicitant die aan je wensen voldoet.

Lees meer
Lees alle artikelen