Geplaatst op 1 Reactie

Videoverslag van het eerste 123Mobile event

Videoverslag van het eerste 123Mobile event

Het eerste 123Mobile event was zeer geslaagd met een (bijna) uitverkochte zaal en prachtige casus die gedeeld werden over mobiel recruitment.

Een fraai videoverslag is gemaakt door OTYS Recruiting Technology:

Tijdens deze dag werd tevens de ‘Mobiele Recruitment Award‘ uitgereikt bij de gastheer USG People, de winnaar van vorig jaar, aan ASR voor hun mobiele recruitmensite WerkenBijASR.nl.

De presentatie van keynote speaker Chuck Martin, auteur van Third Screen, die de dag opende en speciaal voor dit event naar Nederland is gehaald, kun je hier bekijken:

Wij blijven je natuurlijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen op het gebied van mobile & recruitment! Interessante artikelen en adviezen worden onder andere verzameld op ons blog Recruiting Roundtable in de categorie Mobiel Recruitment.

Initiatiefnemers van dit event waren: Recruit2, Maddle, IG! Group, USG Capacity, Cureka, concepts2go en Cammio.

1 gedachte over “Videoverslag van het eerste 123Mobile event

  1. […] eerste 123Mobile event was zeer geslaagd met een (bijna) uitverkochte zaal en prachtige casus die gedeeld werden over […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

LinkedIn #HIRING toont vacatures aan je netwerk

Er is sinds een paar maanden de mogelijkheid om "Open To Job Opportunities" of "Beschikbaar voor carrièrekansen" werkelijk te laten zien aan je netwerk met #OpenToWork. Handig voor werkzoekenden! Daar is nu de mogelijkheid voor recruiters (en anderen) bijgekomen om te laten zien dat je organisatie vacatures heeft: #HIRING

Lees meer

Zo schrijf je een echt goede vacaturetekst

Kijk eens kritisch naar je vacaturetekst als je nauwelijks reacties krijgt, of als je tientallen reacties krijgt maar geen enkele sollicitant die aan je wensen voldoet.

Lees meer
Lees alle artikelen