Geplaatst op 1 Reactie

Videoverslag van het eerste 123Mobile event

Videoverslag van het eerste 123Mobile event

Het eerste 123Mobile event was zeer geslaagd met een (bijna) uitverkochte zaal en prachtige casus die gedeeld werden over mobiel recruitment.

Een fraai videoverslag is gemaakt door OTYS Recruiting Technology:

Tijdens deze dag werd tevens de ‘Mobiele Recruitment Award‘ uitgereikt bij de gastheer USG People, de winnaar van vorig jaar, aan ASR voor hun mobiele recruitmensite WerkenBijASR.nl.

De presentatie van keynote speaker Chuck Martin, auteur van Third Screen, die de dag opende en speciaal voor dit event naar Nederland is gehaald, kun je hier bekijken:

Wij blijven je natuurlijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen op het gebied van mobile & recruitment! Interessante artikelen en adviezen worden onder andere verzameld op ons blog Recruiting Roundtable in de categorie Mobiel Recruitment.

Initiatiefnemers van dit event waren: Recruit2, Maddle, IG! Group, USG Capacity, Cureka, concepts2go en Cammio.

1 gedachte over “Videoverslag van het eerste 123Mobile event

  1. […] eerste 123Mobile event was zeer geslaagd met een (bijna) uitverkochte zaal en prachtige casus die gedeeld werden over […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Hoe recruiters alles uit LinkedIn kunnen halen

LinkedIn is voor recruiters een potentiële goudmijn. Zelfs als je alleen een gratis account hebt kun je er al geschikte kandidaten vinden. Maar hoe gebruik je die mogelijkheden slim en effectief?

Lees meer

Waarom je nu moet starten met Alumni Recruitment

Alumni recruitment: de manier om van afscheid van personeel snel een “tot ziens” met zakelijke kansen en kwalitatieve (re-)hires te maken. In dit artikel 11 voordelen en veel best practices.

Lees meer
Lees alle artikelen