Geplaatst op Geef een reactie

Binnenkijken bij Wigo4it dankzij Werkenbij Facebook Pagina

Binnenkijken bij Wigo4it dankzij Werkenbij Facebook Pagina

Op 16 september 2014 overhandigde Jacco Valkenburg zijn boek ‘Recruitment via sociale media’ aan Joy Autar (rechts), P&O adviseur van Wigo4it. Jacco beschrijft in zijn boek hoe social media kan bijdragen aan het werven en behouden van nieuwe medewerkers. Wigo4it wordt daarin genoemd als voorbeeld van inzet van Facebook als ‘werken bij’ pagina.

Joy Autar: “Ik krijg tijdens sollicitatiegesprekken positieve reacties over onze Facebookpagina. Potentiële kandidaten hebben een beter beeld van wie we zijn en wat we doen. Logisch ook want wanneer je je oriënteert op een nieuwe baan wil je graag weten wat je kan verwachten qua locatie en mensen. Onze Facebookpagina is een goede aanvulling op onze website. Geïnteresseerden kunnen bijvoorbeeld bij ons binnenkijken en volgen wat er zoals gebeurt bij ons.”

Het boek van Jacco is sinds begin deze week te koop via managementboek.nl. Meer weten over Facebook pagina’s voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment? Lees het blog ‘Corporate of WerkenBij Facebook Page’.

Naar de Facebookpagina van Wigo4it.

Vragen?

Neem voor meer informatie of advies contact op met Jacco Valkenburg. Bel of WhatsApp naar 06-28257098 of e-mail naar jacco@recruiteruniversity.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Strategisch recruitment: doorgroeimogelijkheden en interne doorstroom

De arbeidsmarkt is als een gigantisch schaakbord. Werknemers zijn de stukken die heen en weer bewegen, van baan naar baan, op zoek naar de koningin van kansen: doorgroeimogelijkheden.

Lees meer

Mijn favoriete kandidaten zijn de vriendelijke 🏆

Diegenen die zeggen: “Yes! Super bedankt voor het goede nieuws!” na het bellen van de gelukkige kandidaat voor de volgende ronde.

Lees meer
Lees alle artikelen