Close Close

Onze trainers

Even voorstellen. De enthousiaste docenten en tevens vakexperts van Recruiter University.

Ze werken vele jaren in ons mooie vak en hebben actuele vakinhoudelijke kennis en ervaring. Hierdoor zitten ze bomvol praktische voorbeelden die ze in hun trainingen verwerken. Onze groepen zijn klein waardoor de trainingen lekker interactief zijn en met persoonlijke aandacht voor jouw situatie.

En heb je vragen na de training? Ook dan staan onze trainers voor je klaar.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een enthousiaste gebruiker van AI en ChatGPT.

Bekijk het volledige profiel
Jacco Valkenburg

Aaltje Vincent

Aaltje Vincent is een toonaangevend loopnaanexpert met ruim 30 jaar ervaring in het vakgebied. Ze deelt hierover als spreker, trainer en coach en in de landelijke pers en op radio en tv. Ze is bestseller auteur van 10 sollicitatieboeken waaronder "Solliciteren via LinkedIn" en “Candidate Experience 3.0”.

Bekijk het volledige profiel
Aaltje Vincent

Daan Hamaker

Daan Hamaker is een ervaren trainer bij Recruiter University. Al meer dan 5 jaar leidt hij recruiters op. Met 100+ trainingen per jaar, maakt hij van elke sessie een interactieve ervaring. Zijn specialiteit is storytelling om de kernboodschap van jouw organisatie helder over te brengen.

Bekijk het volledige profiel
Daan Hamaker

Ed Gunzeln

Ed Gunzeln is expert in strategisch recruitment en teammanagement. Hij heeft 10 jaar ervaring als regiomanager in de technische uitzendsector bij Manpower. Na zijn executive MBA van Nyenrode, werkte hij 15 jaar in leidinggevende functies bij SHELL op het gebied van Talent Acquisition.

Bekijk het volledige profiel
Ed Gunzeln

Laura Baselaar

Als Recruitment en Employer Branding specialist met ervaring als (project) manager, adviseur en gecertificeerd trainer, kan Laura organisaties helpen om het juiste talent aan boord te krijgen. Ze staat bekend als een (creatieve) bouwer, een aanhoudende en baanbrekende innovator die Recruitment and Employer Branding ‘turnarounds’ heeft geleid in organisaties zoals Ahold Delhaize, Alliander, VUmc, Vodafone en anderen.

Bekijk het volledige profiel
Laura Baselaar

Marie-Laure de Bakker

Met 16 jaar ervaring is Marie-Laure de Bakker-van den Kieboom een expert in arbeidsmarktadvies en recruitmenttraining. Na haar start bij Adeco, vervolgde ze haar carrière in internationaal corporate recruitment en loopbaanadvies. Nu past ze haar kennis toe als Arbeidsmarktadviseur bij het Bravis ziekenhuis.

Bekijk het volledige profiel
Marie-Laure de Bakker

Ronald Bogaerds

Ronald Bogaerds is dé expert op het gebied van acquisitie en sales. Hij heeft meer dan 10.000 verkopers opgeleid en zijn boek STREET SMART SALES was een nummer 1-bestseller in 2020 op Managementboek. Bij meer dan 100 bedrijven, waaronder recruitmentorganisaties, heeft hij een resultaatverbetering weten te realiseren van minimaal 20%.

Bekijk het volledige profiel
Ronald Bogaerds

Yves Pilet

Yves is een expert in data-gedreven employer brand management met zijn eigen BluePrint© methodiek. Hij specialiseert zich in het werven en behouden van talent bij internationale bedrijven. Met 20 jaar ervaring en als auteur van ‘Boost Your Employer Brand’ is hij een gevestigde naam in de sector.

Bekijk het volledige profiel
Yves Pilet
© 2024 Recruiter University Privacybeleid Disclaimer Sitemap Cookieinstellingen
Volg ons LinkedIn Twitter Facebook Blog Youtube Slideshare