Close Close

Onze trainers

Even voorstellen. De enthousiaste docenten en tevens vakexperts van Recruiter University.

Ze werken vele jaren in ons mooie vak en hebben actuele vakinhoudelijke kennis en ervaring. Hierdoor zitten ze bomvol praktische voorbeelden die ze in hun trainingen verwerken. Onze groepen zijn klein waardoor de trainingen lekker interactief zijn en met persoonlijke aandacht voor jouw situatie.

En heb je vragen na de training? Ook dan staan onze trainers voor je klaar.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Bekijk het volledige profiel
Jacco Valkenburg

Aaltje Vincent

Aaltje Vincent is een toonaangevend loopnaanexpert met ruim 30 jaar ervaring in het vakgebied. Ze deelt hierover als spreker, trainer en coach en in de landelijke pers en op radio en tv. Ze is bestseller auteur van 10 sollicitatieboeken waaronder "Solliciteren via LinkedIn" en “Candidate Experience 3.0”.

Bekijk het volledige profiel
Aaltje Vincent

Daan Hamaker

Daan Hamaker is een professionele trainer en heeft trainingen verzorgd voor o.a. Transavia, KNZB en Gemeente Amsterdam. Hij staat bekend om zijn interactieve werkvormen met persoonlijke terugkoppeling.

Bekijk het volledige profiel
Daan Hamaker

Ed Gunzeln

Ed Gunzeln has extensive international experience in developing strategic resourcing issues, optimizing processes as well as managing, coaching and training recruitment teams. His first 10 years were in the technical temporary employment sector as regional manager at Manpower. After obtaining an executive MBA at Nyenrode, he joined SHELL where he worked for 15 years in different regional/global Talent Acquisition leadership roles.

Bekijk het volledige profiel
Ed Gunzeln

Gusta Timmermans

Gusta Timmermans heeft 25 jaar ervaring in het recruitmentvak. Door haar jarenlange ervaring in de uitzendbranche, als mede-eigenaar van een wervings- en selectiebureau en haar ervaring als hoofd recruitment bij ING Nederland en ING wereldwijd heeft ze zich ontwikkeld tot een ware expert op haar vakgebied. Eind 2022 begon zij succesvol aan haar grootste recruitmentklus ooit; de werving van beveiligers voor Schiphol.

Bekijk het volledige profiel
Gusta Timmermans

Laura Baselaar

Als Recruitment en Employer Branding specialist met ervaring als (project) manager, adviseur en gecertificeerd trainer, kan Laura organisaties helpen om het juiste talent aan boord te krijgen. Ze staat bekend als een (creatieve) bouwer, een aanhoudende en baanbrekende innovator die Recruitment and Employer Branding ‘turnarounds’ heeft geleid in organisaties zoals Ahold Delhaize, Alliander, VUmc, Vodafone en anderen.

Bekijk het volledige profiel
Laura Baselaar

Ronald Bogaerds

Ronald Bogaerds is dé expert op het gebied van acquisitie en sales. Hij heeft meer dan 10.000 verkopers opgeleid en zijn boek STREET SMART SALES was een nummer 1-bestseller in 2020 op Managementboek. Bij meer dan 100 bedrijven, waaronder recruitmentorganisaties, heeft hij een resultaatverbetering weten te realiseren van minimaal 20%.

Bekijk het volledige profiel
Ronald Bogaerds

Yves Pilet

Yves is bijna 15 jaar bezig met onderzoek naar en het delen van kennis over employer branding. Met behulp van zijn Blue Print methodiek heeft hij organisaties zoals CBS, UWV, Terumo Europe en SABIC geadviseerd over hun employer brand. Yves Pilet is auteur van het boek ‘Boost Your Employer Brand’.

Bekijk het volledige profiel
Yves Pilet

Vacature

Wil je deel uitmaken van ons team? Leuk! We zijn altijd op zoek naar trainers met kennis van arbeidsmarktcommunicatie, werving of selectie. Het belangrijkste is dat je enthousiast bent over ons vakgebied en je kennis plus ervaringen wilt delen.

Bekijk het volledige profiel
Vacature
© 2023 Recruiter University Privacybeleid Disclaimer Sitemap Cookieinstellingen
Volg ons LinkedIn Twitter Facebook Blog Youtube Slideshare