Close Close

Onze trainers

Even voorstellen. De enthousiaste docenten en tevens vakexperts van Recruiter University.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en één van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder ‘Recruitment 3.0‘. Hij helpt organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Bekijk het volledige profiel
Jacco Valkenburg

Aaltje Vincent

Aaltje Vincent is een toonaangevend expert in Jobmarketing met ruim dertig jaar ervaring in het vakgebied. Ze deelt hierover als spreker, trainer en coach en in de landelijke pers en op radio en tv. Ze is bestseller auteur van 10 sollicitatieboeken waaronder "Solliciteren via LinkedIn" en “Jobmarketing 3.0”.

Bekijk het volledige profiel
Aaltje Vincent

Daan Hamaker

Daan Hamaker is een professionele trainer en heeft trainingen verzorgd voor o.a. Transavia, KNZB en Gemeente Amsterdam. Hij staat bekend om zijn interactieve werkvormen met persoonlijke terugkoppeling.

Bekijk het volledige profiel
Daan Hamaker

Gusta Timmermans

Gusta Timmermans heeft ruim twintig jaar ervaring in het recruitment vak. Door haar jarenlange ervaring in de uitzendbranche, als mede-eigenaar van een wervings- en selectiebureau en haar ervaring als hoofd recruitment bij ING Nederland en ING wereldwijd heeft ze zich ontwikkeld tot een expert op haar vakgebied. Ze is tevens auteur van het recent verschenen boek “199 vragen voor een succesvol selectiegesprek”.

Bekijk het volledige profiel
Gusta Timmermans

Laura Baselaar

Als Recruitment en Employer Branding specialist met ervaring als (project) manager, adviseur en gecertificeerd trainer, kan Laura organisaties helpen om het juiste talent aan boord te krijgen. Ze staat bekend als een (creatieve) bouwer, een aanhoudende en baanbrekende innovator die Recruitment and Employer Branding ‘turnarounds’ heeft geleid in organisaties zoals Ahold Delhaize, Alliander, VUmc, Vodafone en anderen.

Bekijk het volledige profiel
Laura Baselaar

Ronald Bogaerds

Ronald Bogaerds is dé expert op het gebied van acquisitie en sales. Zijn boek STREET SMART SALES is een nummer 1-bestseller op Managementboek. Ronald heeft als ondernemer veel ervaring met recruitment en is al 15 jaar actief als verkooptrainer. Hij hielp diverse recruitmentorganisaties met het verbeteren van salestechnieken.

Bekijk het volledige profiel
Ronald Bogaerds

Yves Pilet

Yves is bijna 15 jaar bezig met onderzoek naar en het delen van kennis over employer branding. Met behulp van zijn Blue Print methodiek heeft hij organisaties zoals CBS, UWV, Terumo Europe en SABIC geadviseerd over hun employer brand. Yves Pilet is auteur van het boek ‘Boost Your Employer Brand’.

Bekijk het volledige profiel
Yves Pilet
© 2021 Recruiter University Privacybeleid Disclaimer Sitemap Cookieinstellingen
Volg ons LinkedIn Twitter Facebook Blog Youtube Slideshare