Laura Baselaar

Laura Baselaar pasfoto

Als Recruitment en Employer Branding specialist met ervaring als (project) manager, adviseur en gecertificeerd trainer, kan Laura organisaties helpen om het juiste talent aan boord te krijgen. Ze staat bekend als een (creatieve) bouwer, een aanhoudende en baanbrekende innovator die Recruitment and Employer Branding ‘turnarounds’ heeft geleid in verschillende organisaties.

Haar manier van werken is: samen, elkaar inspireren en op zoek naar een win-win. Haar workshops bevatten interactie en diversiteit van werkvormen. Tevens deelt ze praktijkvoorbeelden en haar eigen ervaringen en zo verbind ze de strategie met pragmatische uitvoering. Deelnemers zullen bij de workshops ook zelf direct aan hun case werken.

Laura richt zich veelal op het adviseren en trainen van recruitment afdelingen, (internationale) employer branding strategie en EVP ontwikkeling. Met een specialisatie in werkenbijsite strategie. Als mede-oprichter en strategisch consultant van Recruitment Builders helpt zij hedendaags diverse organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun recruitment en employer branding.