1:1 coaching of training (online of fysiek)

Leren blijft belangrijk, ook in deze tijden. Het is een periode die ook mooie kansen biedt om aan onderwerpen te werken waarvoor je anders weinig tijd hebt. Zoals het werkgeversmerk versterken, betere vacatureteksten schrijven of aan je sourcing & search skills werken.

Speciaal aanbod privétraining

We hebben een speciaal aanbod voor jou! Als je een privétraining wil volgen komen we persoonlijk bij je langs óf organiseren in overleg met jou meerdere online sessies. Je investering is slechts € 995,-* per deelnemer**.

De training wordt vervolgens helemaal afgestemd op jouw persoonlijke behoefte:

 1. In een telefonische intake bespreken we met jou de specifieke uitdagingen van je organisatie en/of jouw leerdoelen om zo goed mogelijk aan te sluiten bij het kennisniveau van jezelf en je behoeften.
 2. Je ontvangt van ons het boek ‘Recruitment 3.0’ en extra trainingsmateriaal (indien van toepassing).
 3. De trainer is Jacco Valkenburg en met hem heb je contact via email, WhatsApp, telefonisch en/of online meeting.

Opmerkingen:
* Voor een incompany training op locatie wordt een meerprijs van € 200 berekend.
** Wil je een incompany voor meer dan 3 deelnemers boeken, neem dan contact met ons op voor een aanbod op maat.

Ook online trainingsessies

Heb je een voorkeur voor korte online trainingsessies die in je thuiswerkschema passen? Dat kan en ziet er bijvoorbeeld zo uit:

 1. Voor de eerste interactieve sessie is 2 tot 2,5 uur aan te raden. Je gaat tijdens of na deze sessie aan de slag met opdrachten die direct op je eigen praktijk kunt toepassen. Voor vragen kan je altijd contact opnemen.
 2. Tijdens de tweede sessie van 2 tot 2,5 uur ga je de opdracht bespreken en de opgedane kennis verdiepen. Vervolgens start het tweede deel van de training.
 3. Indien nodig of gewenst, dat is een beetje afhankelijk van de training ook, kan een derde sessie gepland worden. We stoppen pas als jij helemaal tevreden bent!
 4. En een training eindigt bij ons niet na het laatste (online) contact. Als er verder nog vragen zijn met betrekking tot het onderwerp dan mag je ons altijd bellen of mailen.

De voordelen van een online training…

 • Elke sessie maatwerk & ervaringen delen
 • Praktische kennis die je meteen gaat toepassen
 • Wekenlang vragen stellen aan de trainer
 • Je eigen locatie en koffie 😉

Geselecteerde trainingen

De volgende trainingen zijn geschikt voor een online training of  privé lesvorm:

Masterclasses Recruitment:

Masterclasses Arbeidsmarktcommunicatie:

Masterclasses Loopbaan:

Je mag natuurlijk ook één van de vele groepstrainingen die gepland staan met vroegboekkorting boeken.

Of… til jezelf naar een hoger niveau met coaching

Je wil nu grote stappen maken, maar je weet niet hoe. Je blijft ergens hangen op een plateau. Je hebt al van alles geprobeerd. Maar je bent nog niet waar je wilt zijn. Of je hebt het gevoel dat er véél meer in zit, maar ergens krijg je dat niet voor elkaar.

Til jezelf naar een hoger niveau en spar met een ervaren recruitment expert. Het is af en toe fijn om wat hulp te krijgen van anderen. Wat het ook is, bij hem kun je terecht.

Ben jij klaar hiervoor? Bel of mail even en dan vertellen we je alles over de mogelijkheden en hoe wij dit aanpakken.

Praktische informatie

Til jezelf naar een hoger niveau met online coaching of een privétraining op jouw locatie. Extra deelnemers krijgen 30% korting.

Vanwege topdrukte hanteren we momenteel een minimum van 2 deelnemers.


Wissen

De privétrainingen zijn populair en de beschikbare dagen beperkt. Vraag ons naar de mogelijkheden en aanvullende voorwaarden.

Praktische informatie

Til jezelf naar een hoger niveau met online coaching of een privétraining op jouw locatie. Extra deelnemers krijgen 30% korting.

Vanwege topdrukte hanteren we momenteel een minimum van 2 deelnemers.


Wissen

De privétrainingen zijn populair en de beschikbare dagen beperkt. Vraag ons naar de mogelijkheden en aanvullende voorwaarden.

Daarom kies je Recruiter University

Hét #1 opleidingsinstituut voor recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. CRKBO-geregistreerd en met eigen vakboeken. Sinds 2007 geven onze vakexperts vernieuwende trainingen. Anno nu bieden we het grootste aanbod en werden al meer dan 9.000 cursisten beter in hun vak via ons.

Wat zeggen onze deelnemers nadat zij hebben gekozen voor Recruiter University?

De geplande LinkedIn training is plots een online training geworden door de maatregelen van Covid-19. Daardoor hebben we er ook voor gekozen deze training op te knippen in drie sessies wat nu, achteraf gezien, zeker een meerwaarde had omdat we tussentijds konden oefenen en uitproberen. Al met al hebben we deze training als heel positief ervaren. Dank aan de ervaren en prettige trainer. Ons heeft deze training een aantal nieuwe inzichten van meerwaarde gegeven m.b.t. het gebruik van LinkedIn en is onze kennis van het (net-)werken met LinkedIn weer helemaal up-to-date.

Frida Olijve, Senior Consultant Zorg Management Groep (partner in Search & Development).

Wissen
Jacco Valkenburg