1:1 coaching of training (online of fysiek)

Leren blijft belangrijk, ook in de vakantieperiodes. Deze periodes bieden mooie kansen om aan onderwerpen te werken waarvoor je anders weinig tijd hebt. Zoals het werkgeversmerk versterken, betere vacatureteksten schrijven of aan je sourcing & search skills werken.

Speciaal aanbod 1:1 privétraining

We hebben een speciaal aanbod voor jou tijdens vakantieperiodes*! Als je een privétraining wil volgen komen we persoonlijk bij je langs of organiseren we in overleg met jou meerdere online sessies. Je betaalt dan alleen de reguliere prijs per deelnemer (898 euro**).

De training wordt vervolgens helemaal afgestemd op jouw persoonlijke behoefte:

  1. In een telefonische intake bespreken we met jou de specifieke uitdagingen van je organisatie en/of jouw leerdoelen om zo goed mogelijk aan te sluiten bij het kennisniveau van jezelf en je behoeften.
  2. Bij elke training ontvang je van ons het boek ‘Recruitment 3.0’ en extra trainingsmateriaal (indien van toepassing).
  3. De trainer is Jacco Valkenburg en met hem heb je contact via email, WhatsApp, telefonisch en/of online meeting.

Opmerkingen:
* Dit aanbod is geldig voor de herfstvakantie van 12 tot 23 oktober en kerstvakantie van 28 tot 31 december 2020.
** Als de ov-reistijd vanuit Den Haag langer is dan 1 uur enkele reis wordt een meerprijs van 100 euro berekend.

Ook online trainingsessies

Heb je een voorkeur voor korte online trainingsessies die in je thuiswerkschema passen? Dat kan en ziet er bijvoorbeeld zo uit:

  1. Voor de eerste interactieve sessie is 2 tot 2,5 uur aan te raden. Je gaat tijdens of na deze sessie aan de slag met opdrachten die direct op je eigen praktijk kunt toepassen. Voor vragen kan je altijd contact opnemen.
  2. Tijdens de tweede sessie van 2 tot 2,5 uur ga je de opdracht bespreken en de opgedane kennis verdiepen. Vervolgens start het tweede deel van de training.
  3. Indien nodig of gewenst, dat is een beetje afhankelijk van de training ook, kan een derde sessie gepland worden. We stoppen pas als jij helemaal tevreden bent!
  4. En een training eindigt bij ons niet na het laatste (online) contact. Als er verder nog vragen zijn met betrekking tot het onderwerp dan mag je ons altijd bellen of mailen.

Geselecteerde trainingen

De volgende trainingen zijn geschikt voor deze 1:1 lesvorm:

✅Masterclasses Recruitment:
Recruitment via LinkedIn
ICT Recruitment
Social Media Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie

✅Masterclasses Arbeidsmarktcommunicatie:
Zeer Effectieve Vacatureteksten Schrijven
Employer Branding & Arbeidsmarktcommunicatie
Recruitment Marketing & Candidate Experience

✅Masterclasses Loopbaan:
Jobhunting voor Loopbaan Professionals

Je mag natuurlijk ook één van de vele groepstrainingen die gepland staan met vroegboekkorting boeken.

 

Of… til jezelf naar een hoger niveau met coaching

Je wil nu grote stappen maken, maar je weet niet hoe. Je blijft ergens hangen op een plateau. Je hebt al van alles geprobeerd. Maar je bent nog niet waar je wilt zijn. Of je hebt het gevoel dat er véél meer in zit, maar ergens krijg je dat niet voor elkaar.

Til jezelf naar een hoger niveau en spar met een ervaren recruitment expert. Het is af en toe fijn om wat hulp te krijgen van anderen. Wat het ook is, bij hem kun je terecht.

Ben jij klaar hiervoor? Bel of mail even en dan vertellen we je alles over de mogelijkheden en hoe wij dit aanpakken.

test

Praktische informatie

Als jij een privétraining boekt komen we persoonlijk bij je langs of organiseren in overleg met jou meerdere online sessies. Of, til jezelf naar een hoger niveau met online coaching.De privétrainingen zijn populair en de beschikbare dagen beperkt. Vraag ons naar de mogelijkheden en aanvullende voorwaarden.

De Online Recruiter University ervaring!

“De geplande LinkedIn training is plots een online training geworden door de maatregelen van Covid-19. Daardoor hebben we er ook voor gekozen deze training op te knippen in drie sessies wat nu, achteraf gezien, zeker een meerwaarde had omdat we tussentijds konden oefenen en uitproberen. Al met al hebben we deze training als heel positief ervaren. Dank aan de ervaren en prettige trainer. Ons heeft deze training een aantal nieuwe inzichten van meerwaarde gegeven m.b.t. het gebruik van LinkedIn en is onze kennis van het (net-)werken met LinkedIn weer helemaal up-to-date.”

Frida Speelman-Olijve, Senior Consultant Zorg Management Groep (partner in Search & Development).

Praktische informatie

Als jij een privétraining boekt komen we persoonlijk bij je langs of organiseren in overleg met jou meerdere online sessies. Of, til jezelf naar een hoger niveau met online coaching.De privétrainingen zijn populair en de beschikbare dagen beperkt. Vraag ons naar de mogelijkheden en aanvullende voorwaarden.

Daarom kies je Recruiter University

Hét #1 opleidingsinstituut voor recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Sinds 2007 geven onze vakexperts vernieuwende trainingen. Anno nu bieden we het grootste aanbod en wilden al meer dan 6000 cursisten beter worden in hun vak via ons. CRKBO-geregistreerd en met eigen vakboeken ✅

Jacco Valkenburg