Onze voorwaarden bij inschrijving

Wij begrijpen dat inschrijven voor een training of opleiding een belangrijke stap is in jouw professionele ontwikkeling. Daarom vinden wij het essentieel om transparant te zijn over de voorwaarden die verbonden zijn aan jouw deelname. Op deze pagina vind je alle details die je nodig hebt om een geïnformeerde keuze te maken.

Van prijsinformatie en betalingsvoorwaarden tot onze unieke tevredenheidsgarantie – hier leggen we alles duidelijk en eenvoudig uit. Wij staan voor eerlijkheid en duidelijkheid in alles wat we doen. Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Aan de inschrijving zijn de volgende voorwaarden verbonden:

Prijs

Alle bedragen zijn exclusief BTW. Je ontvangt een factuur binnen 2 werkdagen na inschrijving. In de prijs van een open inschrijving zijn begrepen: voorbereidingsopdracht, de masterclass, het lesmateriaal, de faciliteiten en de lunch (indien van toepassing).

Betaling

Er geldt een betalingstermijn van 14 dagen. Het is jouw verantwoordelijkheid als deelnemer om in het inschrijvingsformulier de juiste gegevens voor spoedige interne betaling op te nemen.

Tevredenheidsgarantie

Bij ons ben je gegarandeerd aan het juiste adres voor toptrainingen. Wij staan 100% achter de kwaliteit van onze trainingen. Daarom hebben we een “Niet Goed, Geld Terug Garantie” voor alle open inschrijving trainingen. Mocht je vinden dat de training niet aan je verwachtingen voldoet, dan krijg je zonder gedoe je geld terug. Dat beloven we.

Even de puntjes op de i:

  • Zorg ervoor dat je de training volledig hebt betaald voordat je aanspraak maakt op de garantie.
  • Niet tevreden? Vertel het de trainer direct tijdens of na de training. We vinden jouw feedback belangrijk en willen graag direct kunnen handelen om verbeteringen door te voeren.

Waar de garantie wel en niet op slaat:

  • Deze garantie gaat puur over de inhoud van de training. Het gaat ons erom dat wat je leert waardevol is.
  • Reizen, parkeren, locatie, lunch, lesmateriaal, boeken, enzovoort vallen niet onder deze garantie.

We willen dat je met een goed gevoel leert en groeit. Daar zetten we ons volledig voor in. Niet tevreden? Vertel ons dan wat er beter kan. Wij staan klaar om het op te lossen. Zo eenvoudig is het.

Bij annulering of ziekte

Je bent te allen tijde vrij om jouw deelname door iemand anders te laten invullen, mits je dit vooraf aan ons laat weten.

Onze annuleringsvoorwaarden komen overeen met de wet: particulieren kunnen tot 14 dagen na de boeking kosteloos annuleren (echter niet meer na aanvang training of opleiding).

Boek je zakelijk, dan kan dit niet maar hanteren we de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Je hebt de mogelijkheid om kosteloos te annuleren tot 1 week na je reservering. Deze regeling geldt alleen als de startdatum van de (eerste aankomende) training meer dan 1 maand in de toekomst ligt. Als de startdatum binnen 1 maand is, zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing.
  • Je kan tot 1 maand voor de (eerst geboekte) trainingsdag annuleren, je bent dan 10% administratiekosten verschuldigd.
  • Bij annulering tussen 1 maand en 15 dagen voor de startdatum bedragen de kosten 50% van de reguliere prijs (zonder kortingen).
  • Annuleer je binnen 15 dagen voor de (eerste) trainingsdag, dan ben je het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Je krijgt wel 50% korting op een nieuwe training.
  • Verplaatsen naar een andere datum of wanneer je op de eerste dag niet verschijnt, merken wij aan als annulering en dan ben je het volledige inschrijfgeld verschuldigd.
  • De annulering dient schriftelijk of per e-mail te worden ingediend. Het tijdstip waarop wij de annulering ontvangen, is bindend.

Denk eraan dat annuleringen altijd per e-mail people@recruiteruniversity.nl moeten worden doorgegeven. Het tijdstip waarop wij jouw annulering ontvangen, is bepalend. We vinden het fijn om te weten als jij een optie neemt en het later definitief wilt maken dus meld dit even bij inschrijving.

Gezondheid van jezelf, en de andere deelnemers, staat voorop en het is altijd vervelend als je door ziekte verhinderd bent. Bij ziekte/ verhindering blijft echter het volledige bedrag verschuldigd, onder andere omdat we de reeds gemaakte kosten van jouw deelname niet kunnen annuleren of doorschuiven. De verzuimde trainingsdag vervalt, er vindt geen restitutie plaats.

Geen accreditatie

Recruiter University is geen universiteit… maar we houden recruiters wel bij de les. Onze trainingen zijn te vergelijken met hbo-niveau; van hoog niveau voor ontwikkeling van jouw vaktheoretische kennis en altijd praktijkgericht. Wij zijn een particuliere opleider, zonder geaccrediteerde bachelor en masteropleidingen, en geven geen wettelijk erkende diploma’s of certificaten uit.

Intellectueel eigendom

Het is niet toegestaan de informatie van een training (inclusief offertes en hand-outs) ter beschikking te stellen aan derden, te verveelvoudigen of daarvan kopieën te (laten) vervaardigen, tenzij en voor zover wij daarvoor voorafgaande schriftelijke toestemming hebben verleend.

Elke deelnemer krijgt na elke (open inschrijving) training online toegang tot materialen van de training, waaronder een beknopte handout van de presentatie. De materialen zijn niet downloadbaar om de exclusiviteit en waarde van onze trainingen te behouden. Toegang tot deze online omgeving is beperkt tot 1 maand na de trainingsdag. Bij onregelmatigheden kan de toegang eerder worden geblokkeerd.

Verbod benaderen trainer

Bij Recruiter University streven we naar een gezonde en professionele omgeving voor zowel onze trainers als deelnemers. Daarom hebben we een regel rondom het benaderen van onze trainers na afloop van een training of maatwerkopleiding.

We vragen onze cursisten en opdrachtgevers vriendelijk om onze trainers niet te benaderen voor werkzaamheden binnen 3 jaar na het afronden van de laatste training of incompany/maatwerk opleiding. Deze richtlijn helpt ons om de focus van onze trainers op onze cursussen te houden en de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Mochten deze richtlijnen niet worden nageleefd, dan is er helaas een boete van EUR 10.000 van toepassing. Daarnaast geldt een dagboete van EUR 500 voor elke dag dat de situatie voortduurt. Het betalen van deze boete ontheft de betrokken partij niet van de verplichtingen die hier genoemd worden.

Verplaatsing locatie of datum

Soms moeten we de datum en/of locatie van een training veranderen. We doen er alles aan om dat te voorkomen, maar in sommige gevallen hebben we geen keus. Hoe dat precies zit, leggen we je graag uit.

Een training gaat definitief door als er vier of meer deelnemers zijn. Vrijwel altijd halen we dit aantal. Lukt dat niet dan verschuift de trainingsdatum. In dat geval informeren we je hier uiterlijk 7 dagen van tevoren over. Het is nog nooit voorgekomen maar in geval van ernstige overmacht, zoals ziekte, kan een alternatieve datum aangeboden worden. Wil je al eerder weten of de training doorgaat? Bel of mail ons dan even.

Als je vragen hebt over deze voorwaarden kun je contact met ons opnemen via de contact pagina op deze website.