Masterclass ICT Recruitment

Twee rivaliserende IT-recruiters zijn samen in de jungle. Ze komen op hun pad een tijger tegen. Als de tijger hen ziet, verstijven beiden van schrik. Dan begint een van de IT-recruiters hardloopschoenen aan te trekken, waarop de ander zegt: ”Je bent gek, hoe hard je ook loopt, je kunt deze tijger echt niet voorblijven!” De snelle IT-recruiter antwoordt: “Ik hoef de tijger ook helemaal niet voor te blijven, ik hoef alleen maar sneller te zijn dan jij.”

Jij wilt ze hebben, de technici en ICT’ers die het verschil maken. En je kunt ze krijgen… Volg onze Masterclass ICT-recruitment en pak de zaken fundamenteel anders aan dan de concurrentie. Maak bijvoorbeeld slimmer gebruik van de beschikbare middelen: zo heeft onder meer LinkedIn talloze, onvermoede (nieuwe) mogelijkheden. Tijdens de masterclass leer je hoe je deze al direct kunt toepassen. Daarnaast analyseren we het communicatiegedrag van je doelgroep en werken we aan een strategie om deze succesvol te benaderen.

De masterclass is ook geschikt voor ervaren ICT-recruiters: na de masterclass haal je gegarandeerd meer resultaat uit je wervingsactiviteiten.

Zo word je een ICT-recruitmentexpert

Jacco Valkenburg, auteur van Recruitment 3.0, verzorgt deze intensieve eendaagse masterclass. Hij werkt al meer dan 20 jaar in ICT-recruitment, loopt (volgens de kenners) steevast voorop en bespreekt met jou het volgende:

 • de belangrijkste inzichten van de ICT arbeidsmarkt en doelgroep: feiten, cijfers, voorkeuren, drijfveren en IT-opleidingen.
 • slimme oplossingen om je recruitmentmarketing naar een hoger niveau te tillen.
 • direct toepasbare recruitment tooling.
 • nuttige en originele tips om je recruitmentsite te verbeteren.
 • praktische handvatten om aansprekende, overtuigende vacatureteksten te schrijven.
 • de do’s and don’ts voor de benadering van gewilde kandidaten in ICT.
 • in contact komen met de beste ICT’ers en hen aan tafel krijgen.
 • online netwerken — anders dan LinkedIn — waar je developers kunt vinden.
 • de kandidaatervaring positief beïnvloeden.
 • best practices van de selectie van IT-personeel.
 • tips om het resultaat van je recruitmentinspanningen te verbeteren.

Speciaal aanbod 1:1 training sessie ✅

Leren blijft belangrijk, ook in de zomerperiode. Het is een periode die een mooie kans biedt om aan jouw eigen ontwikkeling te werken en ICT recruitment naar een hoger niveau te tillen.

Als jij deze training nu boekt komen we persoonlijk bij je langs of organiseren we in overleg met jou twee online sessies. Je betaalt dan alleen de reguliere prijs. Je mag natuurlijk ook de groepstraining in het najaar boeken (met korting).

Heb je interesse in dit aanbod? Bel of mail dan even.

test

Praktische informatie

Data en locatie individuele inschrijving

Den Haag
19 november 2020
Tijden
10:00 tot 17:00 uur
Prijs
€ 898,-
Tijdelijk
€ 100 vroegboekkorting
2e persoon
met 30% korting


Inclusief uitstekende lunch, overzichtelijke hand-outs, goede nazorg plús een certificaat.

Ook incompany beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Trainers

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder ‘Recruitment 3.0‘. Hij helpt organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Trainingslocatie

Naast treinstation Den Haag Holland Spoor ligt Seats2meet.com Haagse Toren. Perfect te bereiken via spoor en auto. De lunch ontvang je in The Penthouse, het hoogste restaurant van Nederland, of in een internationaal restaurant vlakbij.

Praktische informatie

Data en locatie individuele inschrijving

Den Haag
19 november 2020
Tijden
10:00 tot 17:00 uur
Prijs
€ 898,-
Tijdelijk
€ 100 vroegboekkorting
2e persoon
met 30% korting


Inclusief uitstekende lunch, overzichtelijke hand-outs, goede nazorg plús een certificaat.

Ook incompany beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Ontvang gratis het boek 'Recruitment 3.0' t.w.v. €42,50

Daarom kies je Recruiter University

Hét #1 opleidingsinstituut voor recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Sinds 2007 geven onze vakexperts vernieuwende trainingen. Anno nu bieden we het grootste aanbod en wilden al meer dan 6000 cursisten beter worden in hun vak via ons. CRKBO-geregistreerd en met eigen vakboeken ✅

Jacco Valkenburg