Geplaatst op Geef een reactie

Een vacaturetekst met 200x meer impact. Dat kan!

Van 3 sollicitaties in 1 maand naar 20 in 1 dag op een vacaturetekst van Klantadviseur!
Wow. Wat een succesverhaal hoorde ik gisteravond ๐Ÿ˜ƒ

Het was de laatste avond van 3 online trainingssessies die ik gaf van de masterclass Effectieve Vacatureteksten Schrijven. Twee weken geleden waren we gestart met een groep om dit onderwerp tot in detail te bespreken en in de tussentijd aan de eigen vacatureteksten te werken.

Een deelnemer vertelde dat een door haar herschreven vacature voor Klantadviseur, in 1 dag al 20 sollicitanten had opgeleverd. Ter vergelijking; in afgelopen maand had ze 3 sollicitanten ontvangen op de oude vacaturetekst.

๐Ÿ‘Š

200x meer resultaat!

Dat is de impact van een echt goede wervende en selecterende vacature maken โœ๏ธ

Ik maak er zelf een sport van om continue beter te worden het schrijven van vacatureteksten want de tijd die je daar in steekt verdien je een veelvoud terug in het vervolg van het recruitmentproces. En het is ontzetten leuk om die kennis en ervaring weer te delen in mijn trainingen.

Zo’n enorm verschil is overigens geen toevalstreffer. Er is vaak enorm veel winst te behalen met een grondige vacature-intake, desk research en enkele schrijftips. Want met alleen een duidelijke vacaturektekst krijg je wie je vraagt.

Wat zijn jouw grootste learnings geweest met betrekking tot het schrijven van vacatureteksten? Ik ben benieuwd.

Jacco Valkenburg
Trainer van de masterclass Effectieve Vacatureteksten Schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *