Geplaatst op Geef een reactie

Wij feliciteren Werf& met hun vijfjarig bestaan

Wij feliciteren Werf& met hun vijfjarig bestaan

Wij feliciteren Werf& met hun vijfjarig bestaan

In 2008 verscheen de eerste Werf& en nu vijf jaar later is de twintigste editie verschenen. Werf& is een magazine waarin de wereld van arbeidsmarktcommunicatie en werving centraal staan en is het enige printmedium op dit gebied in Nederland.

Onze missie, bij Recruit2 / Recruiter University, is om de wereld van recruitment te verbeteren en te veranderen. Alle deelnemers van onze masterclasses krijgen daarom al jaren een gratis editie mee. Werf& 20 gaat over trots. Met verhalen over hoe trots het vakgebied mag zijn, hoe trots we zijn op vijf jaar Werf&, en hoe je trots kunt gebruiken om nog beter te worden in je vak. Wij feliciteren Werf& met hun bijdrage hierin de afgelopen 5 jaar.

Onze bijdragen in Werf& de afgelopen jaren bestonden onder andere uit artikelen over Recruitment via LinkedIn, Sales en gasthoofdredacteur van editie nummer 12 met het thema Recruitment in 2011.

Noot van de readactie: in 2016 is men gestopt met de printeditie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laatste nieuws

8 sales tips om kandidaten aan de sollicitatietafel te krijgen

Recruitment is sales. Daarom is het belangrijk om de juiste mindset en gesprekstechnieken toe te passen bij je kandidaten. Acht tips van een sales expert!

Lees meer

Hét #1 boek in 2021 voor recruiters is... Recruitment 3.0

Wat zijn de boeken die elke recruiter moet lezen? De 1.200 stemmen zijn geteld van 51 titels. Het beste boek voor recruiters is geworden...

Lees meer
Lees alle artikelen