Geplaatst op Geef een reactie

Oracle Industrie sessie: Ontdek de kracht van Social Sourcing

Oracle Industrie sessie: Ontdek de kracht van Social Sourcing

De traditionele communicatie kanalen, zoals (lokale) kranten, radio en TV lijken achterhaald want (potentiële) medewerkers zijn anno 2014 vooral actief op social media. Social media bieden de financiële sector de unieke kans om medewerkers aan uw organisatie te binden en potentiële medewerkers beter te leren kennen en direct en/of indirect te benaderen. Om als bedrijf ook op deze nieuwe trend in te spelen blijft er dan ook nog één optie over: meedoen in de wereld van social media. Maar hoe en waar te beginnen? Kom op vrijdag 17 januari a.s. (9:30 – 13:00 uur) naar Oracle’s industrie sessie: Ontdek de kracht van Social Sourcing – hire smarter and onboard faster en leer meer over:

  • Hoe u kunt beginnen met uw eigen Social Sourcing strategie.
  • Hoe u uw Employer branding kunt verhogen.
  • Hoe u Top Talent vindt en daarmee in contact blijft.
  • Hoe social sourcing kan zorgen voor meer employee referrals.
  • Hoe Social Sourcing kostenbesparingen kan opleveren.

Tijdens deze sessie zal Jacco Valkenburg, oprichter van Recruit2, Refer2 en Recruiter University en auteur van twee succesvolle boeken over solliciteren en recruitment via LinkedIn, u meer vertellen over de toekomst van Social Sourcing. 

Rasit Gorgulu, Head of Marketing HR and Recruitment Rabobank Nederland, zal u meer vertellen over hoe de Rabobank omgaat met social media. Ook laten we u zien hoe Oracle’s Social Sourcing oplossingen kunnen bijdragen aan uw social sourcing strategie en uw Employee branding.

Plaatsen voor deze sessie zijn beperkt! Schrijf u dus snel in! De sessie wordt gevolgd door een netwerklunch. Daarbij wordt u in de gelegenheid gesteld uw eigen uitdagingen te bespreken met branchegenoten en experts. 

Wij kijken ernaar uit u op vrijdag 17 januari a.s. te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Oracle Benelux & Recruit2 / Recruiter University

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laatste nieuws

8 sales tips om kandidaten aan de sollicitatietafel te krijgen

Recruitment is sales. Daarom is het belangrijk om de juiste mindset en gesprekstechnieken toe te passen bij je kandidaten. Acht tips van een sales expert!

Lees meer

Hét #1 boek in 2021 voor recruiters is... Recruitment 3.0

Wat zijn de boeken die elke recruiter moet lezen? De 1.200 stemmen zijn geteld van 51 titels. Het beste boek voor recruiters is geworden...

Lees meer
Lees alle artikelen